https://www.facebook.com/pages/Associaci%C3%B3-dAmics-del-Castell-de-Gelida/250767912144 https://www.youtube.com/channel/UCxlqkOrBvO5rG2rUKGlyt7w

Activitats educatives per a escoles


Activitats per a entitats de lleure


https://sites.google.com/a/aacgonline.net/castellgelida/ruta-de-les-masies-de-gelida


https://sites.google.com/a/aacgonline.net/castellgelida/ruta-modernista-de-gelida


Ruta enoturística de Gelida


Des del Centre d'Interpretació del Castell us oferim diverses opcions per conèixer i descobrir el castell de Gelida, segons les vostres preferències i el temps de que disposeu:

Visita a l’església de Sant Pere del Castell i a l’exposició permanent
Visita guiada a l’església de Sant Pere, on es projecta un audiovisual, i visita lliure a l’exposició permanent del Centre d’Interpretació.

Duració: 30 minuts
Preus: 2 €. Gratuïta per a menors de 9 anys.

Visita general
Recorregut guiat pel recinte inferior del castell que inclou un audiovisual, la visita a l’església de Sant Pere i a l’exposició permanent del Centre d’Interpretació.

Duració: 45 minuts
Preus: 3 €; 2,5 € estudiants i carnet jove, jubilats i grups (mínim 12 persones); 1 € socis de l’AACG. Gratuïta per a menors de 9 anys.

Visita completa
Recorregut guiat per tot el recinte del castell que inclou un audiovisual, la visita a l’església de Sant Pere i a l’exposició permanent del Centre d’Interpretació.

Duració: 1 h 30 minuts
Preus: 5 €; 4 € estudiants i carnet jove, jubilats i grups (mínim 12 persones); 3 € socis de l’AACG. Gratuïta per a menors de 9 anys.

Visita general i tast
Recorregut guiat pel recinte inferior del castell que inclou un audiovisual, la visita a l’església de Sant Pere i a l’exposició permanent del Centre d’Interpretació i es completa amb la degustació d’unes postres, vi piment i neules, elaborat seguint receptes de cuina medieval.
Cal fer reserva prèvia al Cd’I.

Duració: 1 h 30 minuts
Preu: 4 €

Visita completa i tast
Recorregut guiat per tot el recinte del castell que inclou un audiovisual, la visita a l’església de Sant Pere i a l’exposició permanent del Centre d’Interpretació i es completa amb la degustació d’unes postres, vi piment i neules, elaborat seguint receptes de cuina medieval.
Cal fer reserva prèvia al Cd’I.

Duració: 2 h
Preu: 5,50 €