https://www.facebook.com/pages/Associaci%C3%B3-dAmics-del-Castell-de-Gelida/250767912144 https://www.youtube.com/channel/UCxlqkOrBvO5rG2rUKGlyt7w

https://sites.google.com/a/aacgonline.net/castellgelida/visites-guiades-al-castell


Activitats educatives per a escoles


Activitats per a entitats de lleure


https://sites.google.com/a/aacgonline.net/castellgelida/ruta-de-les-masies-de-gelida


Ruta enoturística de Gelida


Ruta modernista de Gelida

El Centre d'Interpretació del Castell de Gelida ofereix l’últim diumenge de cada mes la Ruta modernista de Gelida. També s’ofereix en dies i hores convingudes, amb un import mínim de 24 €, per a fins a 8 persones

Mitjançant aquesta ruta, els visitants coneixeran les principals característiques d’aquest moviment cultural de finals del segle XIX i principis del s. XX, la societat que el va crear i les particularitats del modernisme al Penedès.

El recorregut es realitza pel centre de la vila, i és apte per a totes les edats. La ruta inclou el recorregut per 9 cases modernistes: Cal Boada, Casa Delgado, Ca l’Adela o Casa Figueras, Cal Palahí, Casa Folch, Casa Sara, Cal Jové, Can Valls o Escoles Velles i Casa Pallejà.

La Ruta Modernista es pot combinar amb la visita guiada al castell, que s’inicia a les 10:30h.

Si esteu interessats a realitzar la Ruta modernista de Gelida cal posar-se en contacte amb el Centre d’Interpretació del Castell de Gelida per efectuar la reserva:

 Telèfon: 93 779 01 46


Hora d’inici: 12:30 h (també s’ofereix en dies i hores convinguts, amb un import mínim de 24 €, per a fins a 8 persones.)
Lloc d’inici: Plaça de l'Església
Duració: 1 h 30 min
Preus: 3 €; 2,5 € grups (mínim 12 persones). Gratuïta per a menors de 9 anys.Façana de la casa Delgado

Plànol de façana de la casa Delgado, de 1910